Skip to content

De drang om mijn mooiste (ziel)leven te leven heb ik altijd gevoeld.

HERKEN JIJ DIT OOK?

Heel mijn leven lang voelde ik precies al dat ik hier ‘iets’ te doen heb. Ik was me toen, als kind, natuurlijk nog niet bewust dat we hier op aarde Ć©cht een ziel missie komen volbrengen. En dat we de wereld een stukje mooier komen maken met onze eigen talenten. En dat de struggles in je leven eigenlijk wegaanwijzers zijn, die je in de juiste richting duwen. Als geschenken vanuit het universum.

Vroeger had ik het daar dan ook heel moeilijk mee… Waarom kon ik toch niet zijn zoals iedereen?! En gewoon een job zoeken die me goed de kost liet verdienen en waar ik gewoon naartoe kon gaan zonder me zorgen over iets te maken?! Kiezen voor de makkelijkste weg… zoals veel mensen nog steeds wel doen denk ik?!

Nee, ik kan geen werk doen wat ik niet leuk vind! Dan word ik doodongelukkig! Mijn papa spiegelde mij dat ook heel duidelijk! Waarom moet jij toch perse de zelfstandige gaan uithangen? Waarom de hele tijd veranderen van job? Blijf nu gewoon eens iets doen wat je een goed inkomen en zekerheid biedt?! Maar ik kan dat dus echt niet! Niet altijd makkelijk, maar gelukkig weet ik ondertussen wel waarom šŸ™‚

Het is mijn missie om het goede voorbeeld te geven, om jou te laten zien hoe het allemaal werkt en dat we allemaal UNIEK zijn om een reden. Dat we onze talenten gekregen hebben om de wereld een stukje mooier te maken. En dat het helemaal ok is om te blijven zoeken totdat je jouw missie gevonden hebt! Stapje voor stapje… Daar leer je uit! En ook dat brengt je weer een stukje dichter bij je eigen missie.

Die ziel missie heb jij als ziel dus uitgekozen vooraleer je op aarde (in een lichaam) incarneerde. Het is het contract wat jij met het universum hebt afgesloten. Dat wat jij hier te doen hebt. En daarvoor ben jij dus wie jij bent! Je mooie, unieke zelf! Met al de talenten die jij daarvoor nodig hebt. Helaas vinden we het vaak moeilijk om hiermee om te gaan, want iedereen heeft overal wel een mening over… Maar ik zeg je dus nu, alles begint met zelfacceptatie! Met het besef dat jij bent zoals je bent met een reden. En vanuit dat besef kan je het beginnen gebruiken in je voordeel. Waarom ben ik zoals ik ben? Wat zijn mijn talententen? Wat zijn mijn struggles en wat mag ik daaruit leren? Kan ik anderen daar misschien ook iets mee leren? Hun verder helpen met hun struggles? En wat vind ik nu Ć©cht leuk om te doen?

Wanneer je hiermee aan de slag gaat kan je je mooiste (ziel)leven beginnen creƫren. Want het zit heel mooi in elkaar. Dat wat jij het ALLER leukste vind om te doen, daar heb je vaak ook je talenten rond gekregen. En dat is dus ook vaak waar jou missie mee te maken heeft! De wereld een stukje mooier maken met dat wat jij het allerleukste vind! Hoe leuk is dit?! Je kan dus Ʃcht jouw mooiste leven creƫren!

Voel je diep vanbinnen ‘oh, hier wil ik mee aan de slag?!’ maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Dan ben ik hier voor jou!

Ik inspireer je graag vanuit mijn eigen ervaringen. Neem eens een kijkje op mijn Facebook en instagram pagina! Wekelijks schrijf ik een nieuwe blog, heel binnenkort komt er ook een podcast bij en trainingen die je kan volgen en daarnaast kan je natuurlijk ook terecht voor 1 op 1 sessies in mijn holistische praktijk.

Wil je iets met mij delen? Laat dan een reactie achter onder deze post, vind ik leuk <3

Veel liefs, en tot de volgende blog!

Energy greetings, Jess.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
× Hoe kan ik je helpen?