Skip to content

WholistIK COLOR ENERGY Reiki sessie

Deze WholistIK COLOR ENERGY Reiki sessie deed ik eens cadeau bij een giveaway. Resultaat? Ze werd als zo aangenaam en helend ervaren dat ik meerdere uitnodigingen mocht ontvangen om ze in mijn aanbod te integreren.

Et voila! Ook jij kan nu genieten van deze zalig ontspannende en helende behandeling.

We starten vanuit rust… Tijdens het drinken van een chakra theetje laat ik je intu├»tief kleuren kiezen. Hieruit kan ik opmaken in welke chakra’s je levensenergie momenteel niet optimaal kan doorstromen.

Je krijgt van mij de bijhorende uitgebreide uitleg; Ik vertel je meer over de werking van kleurentherapie, ook met welke chakra’s jouw ‘klachten’ te maken hebben en ik geef je tips mee hoe je dit ook thuis verder in balans kan brengen.

Je krijgt een heerlijk ontspannende Reiki sessie terwijl je ligt op de Cell Vibration Sound mat (een matras met helende trillingen en geluiden). Je word bestraald met kleurenlicht therapie en mag de kracht van aromatherapie ervaren.

Na afloop van de sessie voel je je terug krachtiger, energieker, lichter en zalig ontspannen! Ook krijg je nog een mooie, bevestigende boodschap mee naar huis waar je mee verder kan, dit door het trekken van een affirmatiekaart.

 

Een Reiki sessie is een ontspannende therapie waarbij ik gebruik maak van handoplegging. Ik voel intuïtief waar je blokkades in je energiedoorstroming zitten en dien als doorgeefluikje zodat de helende universele levensenergie ook terug vrij door je heen kan stromen. Hierdoor voel jij je terug heel wat lichter, ontspannen en kunnen klachten verminderen. Je ziel voelt zich veilig doordat hij de levensenergie vanuit het universum (thuis) herkent en daardoor durft hij terug helemaal in je lijf te zakken. Jij kan hierdoor ook beter gronden. Je staat terug meer in je kracht en voelt je ook beter.

Reiki kan gewoon over de kleding gebeuren.

Prijs: 90,- (60min)

Back To Top
× Hoe kan ik je helpen?