Skip to content

Enkele tips die je kunnen helpen om je mooiste ziel-leven te creëren.

Als je deze blog leest ga ik ervan uit dat jij, net als mij, de drang voelt om je mooiste ziel-leven te leven?! Je meest succesvolle leven in overvloed op alle niveaus. Jouw grootste potentieel.

Je mooiste ziel-leven of je grootste potentieel. Wat is dat precies? Het is het leven wat je leeft wanneer je je ziel-missie hier op aarde kan komen ‘volbrengen.’  Het is ook datgene waar jij jouw lichaam en àl je talenten voor hebt gekregen en datgene wat jij het allerleukste vind om te doen! Je grootste potentieel Je wordt hier dan ook supergelukkig van! (wat niet wil zeggen dat je leven vanaf dan alleen maar rozengeur en maneschijn is hè).

Toen je als ziel ervoor koos om naar de aarde te komen heb je zelf gekozen wat je ziel-missie zou worden. Wat kom jij hier op aarde doen om de wereld een stukje mooier te maken? Om die ziel-missie te kunnen volbrengen heb je daarom ook levenslessen uitgekozen die je helpen om te groeien en die je beetje bij beetje vooruitduwen om klaar te zijn voor je missie.

Ikzelf heb mijn hele leven, al van toen ik nog heel klein was, gevoeld dat ik hier ‘iets’ te doen had op aarde. Ik heb dan ook echt een hele zoektocht afgelegd met veel verschillende jobs als gevolg. Ik heb gewerkt in een supermarkt, als verkoopster in een kledingwinkel, als magazijnbediende,…. maar telkens voelde ik na een tijdje dat ik daar niet vond wat ik zocht. Ik werd er ook niet gelukkig van en dan kon ik het ook niet opbrengen om in die job te blijven… tot grote spijt van mijn papa, die op dat moment niks liever zou hebben gehad dan dat ik op 1 plek ging werken en ik daar voor de rest van mijn leven zou blijven. Euhm, niks voor mij dus 😉  De drang was gewoon werkelijk te groot! Ik moest en zou vinden wat het juiste voor mij was. En gelukkig dat ik mijn eigen pad daarin ben blijven volgen, want ondertussen (na een hele lange zoektocht) wordt het mij meer en meer duidelijk wat ik hier te doen heb. Ik ben hier om jou te helpen groeien in de richting van jouw mooiste ziel-leven! Om je in je kracht te zetten zodat je als bewuste vrouwelijke onderneemster (to be) een succesvol leven in overvloed kan creëren. En ik ben ook hier om je te helpen om de blokkades die je daarin belemmeren op te ruimen. Persoonlijk ont-wikkelen. Zodat je dichter en dichter bij jouw ziel-missie (en uiteraard jouw mooiste droomleven) mag komen. Mooi he?! Daarom kreeg ik natuurlijk zo’n zoektocht cadeau, omdat ik hieruit zelf ervaring mocht opdoen waardoor ik nu jou kan begeleiden in de richting van jouw mooiste ziel-leven <3

Heb jij al duidelijk wat jouw ziel-missie is? En hoe jouw mooiste ziel-leven eruit mag zien? Als dat nog niet helemaal duidelijk moest zijn kan je daarvoor altijd terecht in mijn holistische praktijk, ik geef je tijdens het WholistIK JOURNEY traject graag, en met veel liefde, de inzichten die je nodig hebt. En ik help je om de laagjes (lampekapjes) weg te halen die je daar nog in belemmeren. Van daaruit kan je dan stappen vooruit zetten in de richting van jouw mooiste ziel-leven. Succesvol. En in overvloed op alle niveaus.

Hier deel ik graag nog enkele tips die je kunnen helpen om jouw mooiste ziel-leven te creëren:

  1. Beslis dat je VANAF NU ALLES zal doen in functie van je ziel-leven. Hou je doel voor ogen en ga doen, doen, DOEN! Laat je niet tegenhouden door angst, belemmerende overtuigingen, of meningen van de mensen rondom jou. Het is JOUW leven en jouw ziel-missie! Anderen hebben een andere missie uitgekozen, en moeten daarom op hun eigen plek gaan staan en hun juiste pad gaan bewandelen. Zij kunnen daarom jouw pad ook niet begrijpen. En dat hoeft dus ook niet. Wanneer anderen je proberen te overtuigen om iets niet te doen projecteren zij vaak hun eigen angsten op jou 😉
  2. Maak élke dag verbinding met je zelf (ziel) en vraag wat je ziel wil dat je vandaag gaat doen in functie van je ziel-missie. Je ziel is de enige die weet wat jij als missie hebt uitgekozen. In je hoofd ga je dus ook geen antwoorden vinden 😉 Hoe je contact maakt met je zelf (ziel)? Door alleen te zijn, in stilte. Ga eens wat vaker wandelen in de natuur (alleen en zonder muziek in je oren), doe ademhalingsoefeningen, mediteer, doe iets creatief,… Op mijn website kan je ook een meditatie vinden die je helpt om te verbinden met je zelf.
  3. Blijf de laagjes rondom je ziel opruimen! Deze laagjes zijn vaak opgelopen ‘trauma’s’, belemmerende overtuigingen, dingen die je met je meedraagt van je voorouders of vanuit vorige levens,…. Door deze laagjes op te ruimen kom je letterlijk terug dichter en dichter in contact met je zelf (ziel) en daardoor hoor je ook terug duidelijker wat je ziel je probeert te vertellen. Ook bij het opruimen van deze laagjes ben je bij mij aan het juiste adres. Tijdens het WholistIK JOURNEY traject gaan we hiermee aan de slag, maar ook via (online) cursussen help ik je hier zelf mee aan de slag te gaan. Deze kan je terugvinden onder WholistIK ACADEMY.
  4. Blijf liefdevol naar je-zelf toe! Ook wanneer je je de connectie precies even kwijt bent. Ga niks proberen forceren, dat werkt niet. Alles komt altijd wanneer de tijd er rijp voor is! Ga vooral dan lief zijn voor jezelf, neem rust, doe dingen waar je blij van wordt, ga weer lekker verbinden met je-zelf.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
× Hoe kan ik je helpen?