Skip to content

WholistIK Human Design Reading

Wil jij met meer gemak en in lijn met wie jij werkelijk bent, een succesvol leven in overvloed creëren? Zowel privé als zakelijk?
Dan wijst een WholistIK Human Design Reading* je graag de weg.  Wil je persoonlijke begeleiding? Dan boek je best ook de Q&A van 1 uur erbij.

Wil je écht je leven transformeren en stappen vooruit zetten?
Daarvoor heb ik speciaal voor jou het WholistIK Therapy PACKAGE samengesteld. 

*Je ontvangt de reading uiterlijk binnen 4 weken in je mailbox. (Omwille van beschikbare tijd zijn er per maand een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de readings.)

Waarom een WholistIK Human Design reading?

Omdat HD je heel duidelijk laat zien wie jij bent.

We zijn allemaal anders en uniek. Ook jij bent perfect gecreëerd voor datgene wat jij hier te doen hebt. Om jouw grootste potentieel (zielmissie) in de wereld te zetten.

Dat wil ook zeggen dat je de dingen op je eigen unieke manier mag aanpakken.

Human Design laat je zien hoe je jouw persoonlijke energie in jouw voordeel kan laten werken.

Zodat je met meer gemak een succesvol leven in overvloed op alle vlakken kan creëren.

Wil je graag persoonlijke begeleiding? Dan is de Q&A* voor jou!

Tijdens een 1-1 online consult van +/- 1uur overloop ik de reading met je en daarnaast mag je vragen aan mij stellen die ik zal beantwoorden. Ik zal ook EXTRA intuïtieve adviezen geven die je helpen om stappen vooruit te zetten. Deze inzichten vertellen je waar er nog conditionering zit en hoe je deze verder kan ont-wikkelen.

Na ontvangst van je bestelbevestiging zal ik persoonlijk contact met je opnemen om het moment voor de Q&A af te spreken.

Inhoud van de reading

De basis

Wat is Human Design en hoe kan je er mee starten, zodat je terug dichter bij jezelf en jouw grootste potentieel gaat leven.

Jouw energy type + strategie

Dit vertelt je hoe jouw energie werkt en hoe jij jouw leven kan inrichten in lijn met wie je werkelijk bent. Dit is het allerbelangrijkste binnen HD! Wanneer je hiermee gaat experimenteren kan het leven terug voor jou werken i.p.v. tegen je.

Je autoriteit

Op welke manier hoor jij beslissingen te nemen die kloppend zijn voor jou en voor je bedrijf, want dat is voor iedereen verschillend. Uit je persoonlijke HD Chart kan je aflezen wat voor jou de kortste weg naar een succesvol leven in overvloed is.

Signature

Welke signalen laten jou weten of je wel of niet op je juiste pad zit en of je op dit moment helemaal in lijn met jezelf leeft? Wanneer je leert te luisteren naar deze signalen kan je makkelijker terug je eigen juiste pad gaan bewandelen, wat je ook weer helpt om makkelijker jouw succesvol leven in overvloed te creëren.

Definitie

Werk jij het best alleen, 1-1 of juist met groepen? Ook in relatie met je familie en vrienden is dit zo.

Profiel

Wat maakt jou uniek? Hoe zien de mensen rondom jou je en hoe zie jij jezelf? Wat kom jij bieden aan de wereld en hoe doe je dat dan best, helemaal in lijn met jezelf? Zodat je ook écht waarde kan bieden aan je omgeving/ klanten?

Gedefinieerde centra

Wat zijn jouw ‘talenten’? Waar ben jij goed in? Wat kan jij als vanzelf? M.a.w. Waarvoor komen klanten naar jou?

Transformatie pijlen

Deze vertellen je specifiek hoe jij gecreëerd bent op deze 4 verschillende domeinen:

  • spijsvertering (digestion): Hoe verteer jij je eten/drinken het best? Maar ook hoe neem jij de informatie van de wereld in je op. Hoe functioneer jij het best? Werkt consistentie voor jou of mag je het eerder spontaan/intuïtief doen?
  • omgeving (environment): Welke werk/woon omgeving werkt voor jou het best ?Welke manier van manifesteren werkt voor jou? Is dat actief of passief?
  • bewustzijn (awareness): Hoe ben jij het meest productief en hoe leer jij het best? Wat heb jij hierbij van anderen nodig? Ben jij eerder ontvankelijk, creatief en fantasierijk of ben jij eerder logisch, strategisch en vind je feiten belangrijk?
  • perspectief (perspective): Deze pijl vertelt je of jij gedetailleerd of eerder op gevoel mag visualiseren en ook of specifieke doelen stellen voor jou werkt of niet.

Wil je nog een stap verder gaan en je leven écht transformeren?
Dan heb ik speciaal voor jou dit WholistIK Therapy PACKAGE* samengesteld.

*Er kan ook betaald worden in meerdere termijnen.

Na ontvangst van je bestelbevestiging zal ik persoonlijk contact met je opnemen om de momenten voor Q&A en/of WholistIK Therapy af te spreken.

Een package van 3 (eigenlijk 4) WholistIK Therapy sessies.

 Tijdens deze 1-1 sessies ga je de laagjes van conditionering ont-wikkelen.

 Waar deze conditionering bij jou zit krijg je duidelijk tijdens de Q&A.

1 regressie therapie sessie (ont-wikkelen op zielsniveau)

1 systemische opstelling (1-1) (ont-wikkelen in de voorouderlijn)

1 EFT sessie (je celgeheugen herprogrammeren) + nadien een ontspannende

Reiki sessie (je energiesysteem ontdoen van blokkades en je levensenergie terug volop laten stromen)

Ben je reeds in het bezit van een Human Design Reading, dan ken je hier WholistIK Therapy PACKAGE zonder de reading aanvragen. Mail je reading door naar info@wholistik.be

Het RESULTAAT?

Je leven gaat terug stromen en voelt lichter,  eigenliefde en liefde voor het leven!

Je komt terug in verbinding met wie je werkelijk bent.

Je leeft niet langer vanuit tekort aan (eigen)liefde, plezier, succes, geld, tijd,… maar je kan nu een succesvol leven in overvloed creëren!

Back To Top
× Hoe kan ik je helpen?