Skip to content
0032 478 24 64 87 info@wholistik.be

CONTACT

WholistIK by Jessica Jamar

Hasseltsesteenweg 553
3700 Tongeren (Henis)
BE0678.768.980

gsm: +32478246487

email: info@wholistik.be

 

AFSPRAAK MAKEN:

Omwille van mijn drukke agenda én opdat mijn klanten optimaal kunnen genieten van hun “me-time” zal ik geen telefoon beantwoorden. Neem contact via mail, stuur me een bericht via whatsapp of vul dit contact-formulier in, dan gaat u het snelst verder geholpen zijn 😉

Indien u telefonisch uw naam en telefoonnummer achter laat bel ik u wel zo spoedig mogelijk terug.

Online reserveren

  ANNULEREN OF VERPLAATSEN VAN EEN AFSPRAAK:

  Ik kan enkel efficiënt werken als gemaakte afspraken nageleefd worden. Het annuleren van een afspraak stuurt niet alleen uw eigen agenda in de war, maar belet mij ook om andere klanten de service te garanderen waar zij recht op hebben. Indien u niet 24 uur van tevoren uw afspraak annuleert, breng ik 50% van de kosten in rekening. U kunt er ook voor zorgen dat iemand anders uw afspraak op hetzelfde tijdstip overneemt. (gelieve ons wel hierover te informeren)

  CADEAUBON:

  Op zoek naar een leuk cadeau? Schenk dan eens wat “self-care in een doosje.” Wanneer u op voorhand laat weten wat er juist op mag staan, zorg ik ervoor dat het een mooi geschenkje is. U kan de bon dan na afspraak komen afhalen en betalen.

  OPENINGSUREN:

  Er wordt enkel op afspraak gewerkt:
  maandag tem zaterdag.
  Zon- en feestdagen gesloten.

  BETALEN:

  U kan bij ons contant, met de Payconic/Bancontact app of met de kaart betalen.

  Wenst u een factuur? Bezorg ons dan tijdig uw volledige gegevens.

  Back To Top

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. 

  × Hoe kan ik je helpen?