Skip to content
0032 478 24 64 87 info@wholistik.be

WholistIK JOURNEY

Een ont-wikkelingstraject waarbij we de combinatie maken van inzichten verkrijgen in je ware zelf (jouw blauwdruk)  vanuit mijn intuïtie, de numerologie & Human Design en waarbij we het innerlijk werk (persoonlijk ont-wikkelen) doen d.m.v. WholistIK Therapy. Je kan kiezen uit de volgende 3 trajecten:

WholistIK Journey 6 maanden: 1997,-

WholistIK Journey 9 maanden: 2997,-

WholistIK Journey 12 maanden: 3997,-

Er kan ook per maand betaald worden, je betaald dan een administratiekost van 3%.

INHOUD:

  • WholistIK Journey 6 maanden: 6x 1-1 sessie (2u), 3x groepssessie (retreatdag), 6x (+/-om de 2 weken) een online les.
  • WholistIK Journey 9 maanden: 9x 1-1 sessie, 4x groepssessie (retreatdag), 9x (+/-om de 2 weken) een online les.
  • WholistIK Journey 12 maanden: 12x 1-1 sessie, 6x groepssessie (retreatdag), 12x (+/-om de 2 weken) een online les.

Bij dit holistisch coaching traject begeleid ik je om antwoorden te vinden op vragen die gaan over wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Ik verken samen met jou je mogelijkheden en kwaliteiten en hoe we deze positief in kunnen zetten. Het kan gaan over je passie, gelukkig zijn en een goede en gezonde balans vinden. Met het oog op de toekomst worden onderwerpen besproken binnen de context van je hele leven. Als er vanuit het verleden iets is dat nu nog remmend werkt is daarvoor ook aandacht. Ik ga samen met jou het innerlijke werk doen. We gaan op zoek naar negatieve overtuigingen en/of blokkades die je belemmeren. Ik ondersteun je om deze los te laten zodat de focus weer komt op het NU en de toekomst: je leeft immers nu en de rest van je leven ligt voor je, daar wil je gelukkig zijn!

In welke situaties past een coaching traject bij jou?

Als je inzicht wilt krijgen in je kernwaarden, roeping en dromen
Als je inzicht wilt krijgen in jouw eigen doelstellingen en wensen
Als je stress wilt beperken in het dagelijks leven
Als je (meer) balans zoekt tussen werk en privé
Als je meer bewust van jezelf wilt worden
Als je jouw motivatie en zelfdiscipline wilt verbeteren
Voorbeeld van zorgvragen:

zingevingsvragen – opvoedproblemen – familieproblemen – conflicten in relatie/werk – lichamelijke klachten – stress – studie problemen – negatief zelfbeeld – overgangsproblemen – controle willen houden – schuldgevoelens – minderwaardigheidsgevoelens – dwanggedachten

We starten altijd eerst met een “DISCOVERY WholistIk Journey ” sessie. Dit is een uitgebreid intakegesprek. Dit is voor mij als therapeut belangrijk om je zo consequent mogelijk en je helemaal op maat van wie jij bent kunnen te begeleiden.  Ook voor jou om te voelen of ik voor jou als de juiste match voel 😉 Na deze kennismaking beslissen we samen of we een WholistIK JOURNEY traject inplannen.

DISCOVERY WholistIK JOURNEY. 150,00 euro (120 min)

Intakegesprek waarbij ik je al heel wat inzichten geef in het hoe en waarom je leven niet helemaal stroomt zoals het zou ‘moeten’.

Voel je gezien, gehoord en begrepen zoals nooit ervoren!

Na dit intake gesprek beslissen we of we samen verder op pad gaan en jij beslist dan ook zelf of je dat doet met losse 1-1 WholistIK THERAPY sessies of met een WholistIK JOURNEY traject van 6, 9 of 12 maanden.

Back To Top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. 

× Hoe kan ik je helpen?