Skip to content

WholistIK JOURNEY

Een holistisch coaching traject waarbij we de combinatie maken van inzichten verkrijgen in je ware zelf (jouw grootste potentieel)  vanuit mijn intuïtie, numerologie & Human Design én waarbij we het innerlijk werk (persoonlijk ont-wikkelen) doen d.m.v. WholistIK Therapy.  Je kan kiezen uit de volgende  trajecten:

WholistIK Journey 6 MAANDEN: 2497,- (ex. btw)* = 6 maanden ont-wikkeling traject.

WholistIK Journey 9 MAANDEN: 3747,- (ex. btw)* = 6 maanden ont-wikkeling traject + 3 maanden business coaching.

WholistIK Journey UPGRADE: Indien gewenst is er een verlenging van 6 maanden mogelijk na afronding van het 6 of 9 maanden traject.

*Er kan ook in 6 of 12 termijnen betaald worden, je betaald dan een administratiekost van 3%. Tijdens het GRATIS intakegesprek kan dit besproken worden.

INHOUD:

  • WholistIK Journey 6 maanden: 6x 1-1 sessie (2u), 3x groepssessie (retreatdag), 6x (+/-om de 2 weken) een online les/meeting.
  • WholistIK Journey 9 maanden: 9x 1-1 sessie, 4x groepssessie (retreatdag), 9x (+/-om de 2 weken) een online les/meeting.

Bij dit holistisch coaching traject begeleid ik je om antwoorden te vinden op vragen die gaan over wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Ik verken samen met jou je mogelijkheden en kwaliteiten en hoe we deze positief in kunnen zetten. Het kan gaan over je passie, gelukkig zijn en een goede en gezonde balans vinden. Met het oog op de toekomst worden onderwerpen besproken binnen de context van je hele leven. Als er vanuit het verleden iets is dat nu nog remmend werkt is daarvoor ook aandacht. Ik begeleid jou om het nodige innerlijke werk te doen. We gaan op zoek naar negatieve overtuigingen en/of blokkades die je belemmeren. Ik ondersteun je om deze los te laten zodat de focus weer komt op het NU en de toekomst: je leeft immers nu en de rest van je leven ligt voor je, daar wil je gelukkig zijn!

Wanneer past een WholistIK JOURNEY coaching traject bij jou?

Als je je mooiste, rijkste leven wil creëren met overvloed op alle niveaus; geluk, gezondheid, succes, welvaart, liefde,…

Als je inzicht wilt krijgen in je kernwaarden, ziel-missie en dromen.
Als je inzicht wilt krijgen in jouw eigen persoonlijke doelstellingen en wensen.
Als je stress wilt beperken in het dagelijks leven, niet meer leven vanuit je hoofd maar vanuit verbinding met je-zelf.
Als je (meer) balans zoekt tussen werk en privé.
Als je meer bewust van jezelf wilt worden, wie ben ik?
Als je jouw motivatie en zelfdiscipline wilt verbeteren, van slachtofferschap naar in je (daad)kracht!

Ik start altijd eerst met een “DISCOVERY WholistIK Journey ” sessie. Dit is een uitgebreid intakegesprek. Het is voor mij als therapeut belangrijk om inzicht te krijgen in wie je bent én om te voelen of jij écht klaar bent om met dit traject te starten. Ik wil je zo consequent mogelijk en helemaal op maat van wie jij bent kunnen begeleiden.  Dit intake gesprek is ook voor jou om te voelen of ik als de juiste match voel.  Na deze kennismaking beslissen we of (en welk) WholistIK JOURNEY traject we opstarten.

DISCOVERY WholistIK JOURNEY. GRATIS

Intakegesprek waarbij ik je al heel wat inzichten geef in het hoe en waarom je leven niet helemaal stroomt zoals het zou ‘moeten’.

Voel je gezien, gehoord en begrepen zoals nooit ervoren!

Na dit intake gesprek beslis ik of je BIJ MIJ kan starten met het traject en jij beslist dan ook zelf of je dat doet met met een WholistIK JOURNEY traject van 6 of 9 maanden.

Back To Top
× Hoe kan ik je helpen?