Ga naar hoofdinhoud

Over Jess en WholistIK

Jess(ica) Jamar.

AANGENAME KENNISMAKING!

Mijn naam is Jessica Jamar.  De meesten kennen mij als Jess.

Mama van 2 schatten van zonen, levenspartner van Dimitri en gedreven (hoog sensitieve) schoonheidsspecialiste/therapeute.

Zelf was ik heel erg “zoekend”.  Zoekend naar datgene waarvoor ik ben voorbestemd om te doen…

Op zoek naar mijn mooiste (ziel)leven, dat wat ik hier kom doen om de wereld een stukje mooier te maken.. Dat is meestal ook meteen het leven waar IK ook oprecht gelukkig van wordt. Die diepere zingeving vinden…  Misschien herken jij dit wel?

Met de hulp van verschillende coaches kwam ik erachter dat ik intens blij wordt wanneer ik anderen (bij hun zoektocht) kan helpen! Hen INSPIREREN vanuit mijn eigen ervaring om hun juiste pad te vinden. Daarom heb ik hier mijn missie van gemaakt.

Ik help je graag terug dichter te komen bij je-zelf, jouw ziel. Zodat ook jouw licht terug mooi mag gaan schijnen en de wereld weer een stuk meer wordt ‘verlicht’.

Wie ben jij werkelijk? Wat is jouw zielsmissie? Welke talenten zitten er in jouw kern? Waar krijg jij energie van? En wat belemmerd je? Hoe ziet JOUW mooiste leven er uit en hoe kan je dat in de praktijk omzetten?

“Een gezonde geest in een gezond lichaam” is voor dat mooiste leven uiteraard ook heel belangrijk. Daarom wil ik je ook graag helpen om huid- en gezondheidsklachten holistisch aan te pakken.

 

WholistIK

Een holistische praktijk  (holistisch = Whole= geheel).

Ik kijk naar het geheel van de mens, want alles is met elkaar verbonden.  Dit op basis van 5 verschillende niveaus:

-Fysiek niveau (lichamelijke klachten): bv. hoofdpijn, rugpijn, buikpijn, moeheid, burn-out, overgevoeligheid, chronische aandoeningen, maar ook huidproblemen.

-Mentaal niveau (gedachten/overtuigingen): bv. depressie, angst, burn-out, negatieve gedachten, piekeren.

-Emotioneel niveau (emoties): bv. angst, relatieproblemen, moeheid, lusteloosheid, onzekerheid, traumatische ervaringen.

-Energetisch niveau (vanuit energetisch standpunt): bv. chakra’s, de elementen, meridianen.)

-Spiritueel niveau (dieperliggende oorzaak van de klacht): bv. energieverlies, hoog gevoeligheid (HSP), levensvragen, behoefte aan bewustwording.

Door deze niveaus samen in balans te brengen behandel ik niet alleen de klacht, maar juist de oorzaak ervan.

Je kan bij mij terecht voor WholistIK BEAUTYWholistIK THERAPY,  WholistIK JOURNEY of WholistIK ACADEMY.

Back To Top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. 

× Hoe kan ik je helpen?