Skip to content

Over Jess

Jess(ica) Jamar

AANGENAME KENNISMAKING!

Mijn naam is Jessica Jamar.  De meesten kennen mij als Jess. Ik ben holistisch therapeut en Reiki master-trainer. Vrijheid is één van mijn belangrijkste kernwaarden. Daarom was het voor mij altijd al een evidentie om onderneemster te worden. Zodat ik mijn mooiste, rijkste leven kan creëren, onder mijn eigen voorwaarden. In lijn met wie ik werkelijk ben. Een projector binnen de Human Design. Ik ben hier om jou als bewuste onderneemster (to be) de weg te wijzen naar je mooiste, rijkste leven op alle niveaus; een succesvol leven in OVERVLOED aan plezier, tijd, geld, geluk, liefde, gezondheid, vrijheid,…

Zelf was ik heel lang ‘zoekend’ naar datgene waarvoor ik ben voorbestemd om te doen… mijn ziel-missie. (Je ziel-missie = jouw taak die je ziel, voor je incarnatie op aarde, met het universum heeft afgesproken om hier op aarde te komen doen) Datgene waarmee jij de wereld een stukje mooier komt maken en waarom jij bent zoals jij bent. Je UNIEKE zelf.

Doordat ik persoonlijk ben gaan ont-wikkelen (‘laagjes van trauma’ die je ziel bedekken beetje bij beetje weghalen) kwam ik terug in verbinding met mezelf (mijn ziel) en werd mij duidelijk wat mijn ziel-missie is.

Ik ben hier om ook jou terug in verbinding te brengen met je-zelf, je ziel. Zodat ook jij kan doen waarvoor jij naar de aarde gekomen bent. En daardoor ook jouw mooiste, gezondste & rijkste leven gaat leven.  Een leven vol OVERVLOED! Overvloed aan geluk, succes, tijd,  gezondheid, vrijheid en liefde. Liefde voor jezelf, voor de mensen rondom je heen en liefde voor het leven! Het leven leven wat jij het àllerleukste vind, daar is vaak je zielmissie op afgestemd… En wanneer jij helemaal in lijn met je-zelf én dus jouw zielmissie gaat leven, dan werkt het leven voor jou, in plaats van tegen jou.

Door de combi van Human design, numerologie en mijn uitstekende intuïtie ga ik samen met jou (tot in detail) op zoek naar wie jij bent en wat jij hier te doen hebt. D.m.v. Reiki en holistische therapie ga je het bijhorende innerlijke werk doen. De laagjes van conditionering en de ‘laagjes van trauma’ die jouw ziel bedekken opruimen. Hiervoor ontwikkelde ik de WholistIK JOURNEY, een persoonlijk ontwikkeling traject voor jou als bewuste ondernemer (to be)

Samen met Vanessa Schaeken (HOLOS by Vanessa) is ook’ MY reTREAT’ ontstaan. Dit is een luxe retreat waar je samen met een groep gelijkgestemde vrouwen op reis gaat naar je-zelf. We helpen je om (terug) te verbinden (in eerste instantie met je-zelf en van daaruit ook met anderen). Dit doen we tijdens een dag retreat of zelfs ook tijdens een luxueus, meerdaags retreat op een mooie locatie.

Je kan bij mij ook terecht voor opleiding, workshops en cursussen. Het aanbod kan je vinden onder WholistIK ACADEMY.

En ter inspiratie deel ik mijn eigen ervaringen graag met je via blogs, een podcast, social- media, een nieuwsbrief,…

*BEN JIJ KLAAR OM JOUW MOOISTE, GEZONDSTE & RIJKSTE LEVEN TE GAAN LEVEN?!*

WholistIK

Een holistische praktijk  (holistisch = Whole= geheel).

Ik kijk naar het geheel van de mens, want alles is met elkaar verbonden.  Dit op basis van 5 verschillende niveaus:

  • Fysiek niveau (lichamelijke klachten): bv. hoofdpijn, rugpijn, buikpijn, gewrichtsklachten, moeheid, burn-out, overgevoeligheid, chronische aandoeningen,… maar bv. ook huidproblemen.
  • Mentaal niveau (gedachten/programmeringen/overtuigingen): bv. depressie, angst, burn-out, negatieve gedachten, piekeren.
  • Emotioneel niveau (emoties): bv. angst, verdriet, onzekerheid, traumatische ervaringen. Welke emoties willen gevoeld worden? Kan je überhaupt nog voelen?
  • Energetisch niveau (vanuit energetisch standpunt): Hoe zit het met je energiedoorstroming? (bv. chakra’s, de elementen, meridianen.)
  • Spiritueel niveau (zielsniveau): bv. herhalende patronen, energieverlies, hoog gevoeligheid (HSP), levensvragen, behoefte aan bewustwording.
  • Door deze niveaus samen in balans te brengen behandel ik niet alleen de klacht, maar juist de oorzaak ervan.

Je kan bij mij terecht voor WholistIK THERAPY,  WholistIK JOURNEY,  WholistIK ACADEMY

Samen met Vanessa (HOLOS by Vanessa) organiseer ik op regelmatige basis MY reTREAT. Dit is een één- of meerdaags luxe retreat waar je samen met gelijkgestemde vrouwen op reis gaat naar je-zelf. Door (teru)g te verbinden met je-zelf kan je van daaruit ook echt verbinden met anderen en daardoor kan de liefde weer stromen. Liefde voor je-zelf, voor de anderen én de liefde voor het leven!

Back To Top
× Hoe kan ik je helpen?