Skip to content

Mijn verhaal & mijn eigen struggles, waardoor ik holistisch therapeut geworden ben…

Doordat mijn mama gestorven is toen ik nog maar 11 jaar was ben ik al snel bij een eerste therapeut terecht gekomen. Het was een psychologe. Zij leerde mij om terug emoties te (kunnen) voelen en om te leren praten over dat wat diep vanbinnen vastzit. Ze heeft dat supergoed gedaan, want praten, dat kan ik ondertussen als de beste! 🙂

Mijn hele leven ben ik blijven verder zoeken, ook al wist ik toen nog niet precies waar ik naar op zoek was.

Ik kwam terecht bij meerdere kaartlegsters, een osteopaat, een energetisch masseur, neuropsyrurgie, chakra- en auraheling, kleurenlicht therapie,… En alles bracht mij iets! Iets dichter bij me-zelf, besef ik ondertussen.

Tot op een gegeven moment… mijn leven stroomde precies niet meer. Ik leek alleen nog maar negatieve dingen aan te trekken, belandde van de ene miserie in de andere; een zeer moeilijke zwangerschap, waar ik bijna heel de tijd moest plat liggen, anders zou ik mijn kindje verliezen. Toen dat kindje geboren was werd duidelijk dat hij met ‘problemen’ zat, zijn hoofdje was maar half ontwikkeld doordat zijn nek al geblokkeerd zat van in mijn buik (hij is ook geboren met de navelstreng rond zijn nek). We moesten hiervoor bijna dagelijks naar een osteopaat die ons uiteindelijk doorverwees naar een chiropractor in Duitsland. Terwijl we hiermee bezig waren, 10 weken na de geboorte van mijn jongste zoon, viel mijn oudste zoon in school.. Zijn bovenbeen was volledig in 2 gebroken en we belanden voor 4 weken in het ziekenhuis. Daarop volgde nog een revalidatie van meerdere jaren.. Mijn allerliefste schoonmama werd ziek, kanker… en ook haar moesten we noodgedwongen loslaten. Hierna kwam ik met mijn werk terecht een heel langdurig gerechtelijk proces, wat me onnoemelijk veel geld en energie gekost heeft…

Niks dan ellende dus 🙁

Op een gegeven moment kwam ik voor mijn jongste zoontje terecht bij Hilde Nagels, een kindercoach/ kindertolk die werkt met kleurenpunctuur. Kleurenpunctuur is eigenlijk hetzelfde als acupunctuur, maar dan met het instralen van gekleurd licht i.p.v. naaldjes. Ik had, enthousiast als ik altijd ben, al vele mensen rondom mij naar Hilde doorverwezen en zij boekten allemaal SUPER mooie resultaten! Maar wij helaas niet 🙁 Bij Nathan leek het geen effect te hebben. Hilde maakte mij duidelijk dat kinderen altijd ‘spiegels’ zijn van hun ouders en dat ze daarom dacht dat we met mijzelf aan de slag moesten, wat we ook deden. Maar helaas, ook bij mij kwam er geen gewenst resultaat!

Wat daarna gebeurde was het beste wat mij kon gebeuren! Hilde zei dat ik op een dieper niveau (ziel) moest gaan helen en ze verwees mij door naar Rob Andriessen, een regressie therapeut in Diepenbeek. Regressie is het op zoek gaan naar- en het verwerken van trauma’s die je bewust onderdrukt hebt en die in je onderbewustzijn zitten opgeslagen. Ik kwam in mijn eerste regressie sessie terecht in mijn kindertijd, uiteraard bij het sterven van mijn mama, MAAR ik kwam ook terecht in één van mijn vorige levens!!! Blijkbaar droeg mijn zelf (ziel) nog trauma’s mee vanuit vorige levens… té gek voor woorden gewoon! Rob legde uit hoe dat werkt, dat je ziel diep vanbinnen in je zit als je kern, (je zelf) en dat zich daarrond laagjes van trauma kunnen vastzetten… en mijn laagjes zaten vol! Er kon niks meer bij, waardoor ik dus ook gestimuleerd werd om laagjes gaan op te kuisen. Dat was waarom ik alleen maar ellende bleef aantrekken, het universum wilde mij daarmee duidelijk maken dat het HOOG tijd was om beginnen op te kuisen!

Meteen na deze eerste regressie sessie begon mijn leven terug te stromen! Ik voelde me 10 kilo lichter en er kwamen ook terug mooie dingen tevoorschijn. Wat ben ik toch zo dankbaar daarvoor!

En dat maakte dat ik voelde: “dit wil ik ook kunnen! mensen écht zo goed kunnen helpen!” En dat is hoe de opleiding tot holistisch therapeut op mijn pad kwam. Ik werk nu zelf met regressie therapie, systeem opstellingen, Reiki, klankschalen, edelsteen therapie, aurasprays, remedies,… alles om jou te helpen om de ‘laagjes die je ziel bedekken’ helpen op te ruimen. The most beautiful job in the world!

Voel jij dat het ook tijd word om jouw ‘laagjes’ gaan op te kuisen? Of heb je misschien eerder interesse om zelf holistisch therapeut te worden? Dan mag je het onder deze post zeker laten weten, ik help je hier met veel plezier mee.

Je kan ook altijd eens een kijkje nemen op mijn Instagram pagina en/of website.

Eerdaags volgt er trouwens ook een podcast 😉

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
× Hoe kan ik je helpen?