Skip to content

Wil jij ook (eindelijk) jouw mooiste, rijkste (ziel)leven beginnen leven? Lees hier hoe Human Design je daarbij kan helpen.

Als je mij al wat langer volgt weet je dat ik al sinds mijn kindertijd zoekende was… zoekend naar datgene wat ik hier op aarde te doen heb, mijn missie, en tegelijkertijd dus ook naar mijn mooiste, rijkste ziel-leven. Toen ik op een keer in een WholistIK Therapy sessie zat met één van mijn lieve cliënten (bedankt Paulien!), vertelde zij mij over Human Design. Ik had hier werkelijk nog nooit van gehoord! Ze was er zo positief over en vertelde er zo gepassioneerd over! En ze vond écht dat ik dit ook maar eens moest gaan opzoeken! 🙂

Ik luisterde en ging als eerste stap mijn Human Design chart opzoeken, want ze had door haar gepassioneerd verhaal zeker mijn interesse gewekt!  Alleen, toen ik mijn chart te zien kreeg kon ik hier werkelijk niks mee! Een soort van afbeelding van een hoofd en bovenlichaam, met allemaal gekleurde en witte vlakken, heel veel cijfertjes en tekens waar ik niks van begreep! Ik liet het dus maar voor wat het was….

In diezelfde week(!!!) vertelde ‘toevallig’ weer één van mijn andere WholistIK Therapy cliënten (ja, ook jij bedankt voor de uitnodiging Zineb) over Human Design en over hoe het haar veel inzichten bracht over haar-zelf. Dit is namelijk wat Human Design doet, het is een volledige blauwdruk van wie jij bent en het laat je tot in detail zien hoe jij in elkaar zit, op alle holistische niveaus.  En vanuit mijn achtergrond als holistisch therapeut wist ik al wel dat we allemaal uniek en perfect gecreëerd zijn om onze zielmissie te kunnen komen volbrengen.  ‘Raar’, dacht ik… waarom vertelt zij mij nu opnieuw hierover?! Ik vroeg hun beide dus toch nog om wat extra uitleg en begon podcasts te luisteren, blogs te lezen, ik ging instagram acounts volgen die over Human Design gingen en schreef me uiteindelijk ook in voor een online training over Human Design in business. En WAOW! Toen ik er wat meer over begon te leren vielen de puzzelstukjes voor mij op z’n plaats! Dit is écht zoiets voor mij!!! En ik kan dit ook nog eens goed gebruiken in mijn WholistIK praktijk! (Omdat Human Design je blauwdruk laat zien van wie jij werkelijk bent kan je er ook uithalen wat jij hier op aarde te bieden hebt, en dus ook hoe je jouw mooiste ziel-leven kan gaan creëren)

Wat daarnaast dan ook nog eens heel kloppend bleek te zijn met mijn eigen verhaal was dat je vanuit je Human Design chart ook kan zien waar jij nog ‘verkeerd geprogrammeerd’ bent, waar nog conditionering opzit. (met andere woorden wat je nog belemmert om jouw mooiste leven te kunnen leven). En laat mij, als holistisch therapeut nu juist opgeleid zijn om deze de laagjes van conditionering helpen weg te halen!

Dit was werkelijk bedoeld voor mij! En dat was dus ook waarom ik 2x in 1 week werd ‘uitgenodigd’ voor Human Design! Ik ben een ‘projector’ (1 van de Human Design energy types) en als projector krijg je vanuit het universum het beschermingsmechanisme dat je ,omdat je geen energie vanuit jezelf aanmaakt (en dus spaarzaam met je ‘weinige’ voorraad energie moet omgaan), moet wachten op de uitnodiging. Ik mag niet zelf initiëren… Ik mag rustig afwachten en dan stuurt het universum mij wel de uitnodigingen, ik mag hierop vertrouwen <3

Vind je dit artikel interessant en denk je ‘hey, hier wil ik precies ook wel meer over weten?!’ Laat het me dan zeker onder dit bericht weten! Ik overweeg om een GRATIS e-book over de basis van Human Design te maken. En aangezien ik een projector ben en ik dus mag wachten op de uitnodiging mag jij mij die hier geven wanneer je hierbij een JA! voelt 🙂

Ook tijdens een WholistIK JOURNEY traject kunnen we hier samen verder mee aan de slag… Indien je hiervoor interesse hebt mag je eens een DISCOVERY Wholistik JOURNEY boeken, zodat we mekaar al eens een keertje in het echt kunnen ontmoeten en samen kunnen kijken waar jij precies nood aan hebt.

Ik kijk er alvast naar uit, maak er een mooie dag van!

Energy greetings,

Jess.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
× Hoe kan ik je helpen?