Skip to content

Een complexe meid.

Voel jij je ook wel eens anders? Ik dus wel. En diegenen die mij wat beter kennen zullen ook beamen dat ik effectief “anders” ben.

Een complexe meid.  Moeilijk te doorgronden wanneer je mij niet helemaal kent. Daarom niet beter, maar ook niet slechter, gewoon wel anders…

Ik ben bijvoorbeeld absoluut niet gemaakt om in grotere groepen te vertoeven. Mijn persoonlijkheid wil graag ALTIJD diepgaande gesprekken kunnen voeren (zo vervelend dat ik dat soms vind!) en wanneer ik in een 1 op 1 gesprek zit lijk ik de persoon tegenover mij ook altijd perfect aan te voelen! Ik weet altijd waarover te praten, sta (uiteraard) altijd klaar met (goedbedoelde) adviezen om die persoon beter te laten voelen, hem of haar te helpen om zijn/haar “innerlijke IK” weer te vinden.

Maar zet mij dus niet in een grotere groep! FATAAL!

Ik verdwijn in de menigte, klap gewoon volledig dicht en mensen denken dat ik vreselijk verlegen ben en niets durf te zeggen… (tenzij ik me vol kiep met grote porties alcohol) VRESELIJK GEVOEL! Zeker als vrouwelijk onderneemster. Je wordt in deze maatschappij dan verwacht om te gaan netwerken. Hoort er nu eenmaal gewoon bij! Je kan niet groeien wanneer je niet gaat netwerken!

Ja, dat heb ik dus meerdere keren geprobeerd. ZONDER succes dus.

Gevolg: Wanneer ik van dat event buiten kom voel ik me nog onzekerder, ik ben een mislukkeling. Waarom kan ik toch niet gewoon zijn zoals iedereen? En gewoon leuke praatjes maken over koetjes en kalfjes?!

Heb jij dat gevoel ook wel eens?

Blij dat te horen! Dan zijn er toch al tenminste 2 complexe mensen op deze wereld. Voel ik me ineens al een stuk minder “anders”. ?

Ondertussen begrijp ik wel waarom ik me zo “complex” voel. Heeft te maken met mijn persoonlijkheidstype. Maar daarover een volgende keer meer!

Energy Greetings.

Jess.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
× Hoe kan ik je helpen?